Bevezetés

Megosztás

2010.07.16. 12:24

Hello mindenkinek!

 

Vas János vagyok, 17 éves, aki ismer nagyjából tudja milyen vagyok, aki meg nem annak egy-két gondolatot megosztok magamról ;). 

Alapjában véve kissé pesszimista, ám jó tanácsosztó vagyok. Ha jobban meg akarsz ismerni majd rájössz a blogom alapján a stílusomra, de nem mindig vagyok ugyanolyan, Ha jó kedvem van akkor kevésbé vagyok cinikus és rosszindulatú mint amikor rámjön a havi depi. Egyébként barátkozó típus vagyok, de nincs sok igazi barátom aki valójában ismerne. Szerintem elég összetett vagyok és éppen ezért nehezen emészthető ;), eléggé ki kell hámozni. Íme egy kép rólam: https://m.blog.hu/ir/irasalgor/SP_A0924.jpg Aki akarja nézze meg.

 

Na miután megnéztétek, gondolom mindenki megállapította hogy egy diszkós, köcsög, alfahím vagyok, na pedig nagyon nem. Az érdeklődési köröm szerintem elég tág nézzük a nagy részét:

  • Filmek: Bármit megnézek, nincs kimondott kedvenc nincs
  • Sorozatok: Itt már válogatósabb vagyok, íme amiket nézek: CSI, Szökés, Hősök, Gyilkos elmék, Lost, Holtsáv, Spartacus, HEX, Vámpír Naplók, True Blood illetve még sokminden más, majd később felsorolom miket láttam már
  • Animék: Kimondottan nem film és sorozat, meg amúgy is egy külön kategória szerintem, de ebben még kezdő vagyok, mindössze 3-at láttam magamtól, de majd ez bővül ;)
  • Zenék: Na itt vagyok a legválogatósabb, csakis a metal a kedvencem, annak pedig minden vállfaja legyen az sima trash, vagy éppen szimfonikus, vagy doom metal. Szeretem még az operákat, illetve a klasszikus zenéket, de meghallgatom az ambientet is. Ezek egyébként is közel állnak a metalhoz. Esetenként még Eminem és pár rap is szóba jöhet.
  • Könyvek: Manapság a fiatalság nem olvas könyveket, de én szerencsére azok közé tartozom akik igen, bár a PGO-n elég sok könyvolvasós embert ismerek, hál istennek. Itt viszonylag az ismertebbeket olvasom, de felsorolom hogy miket.
  • Játékok: A kedvenc elfoglaltságom, a legnagyobb hobbim a játékok nyüstölése, na itt tényleg mindenevő vagyok, csak legyen 2010 feletti ;)...Aki kíváncsi miket vittem át majd később sort ejtek hol érhet el még.

Túl az érdeklődési körön, (még nem jutottunk túl a barátságon, s ha fiú vagy, sose fogunk ebben biztos lehetsz) még egy-két szót ejtek magamról, de íme egy újabb kép rólam, ami már kevésbé alfás: https://m.blog.hu/ir/irasalgor/SP_A1151.jpg

A hobbiaim is ezekben keresendő, illetve az angolból való önképzés, a dalszövegfordítás, haverokkal való hülylülés, lógás, illetve kritikaírás, amit jelen állapotban a jövőben is végezni akarok, tehát a blogom célja, megannyi személyes poszt és ömlengés mellett természetesen a kritikák felvitele, hogy talán segíthessek nektek eldönteni hogy megnézitek-e vagy olvassátok, vagy esetleg kontroller végre kapjátok az adott játékot, könyvet, stb. Egy külön posztban kitérek majd a kritikákra, de most ez bevezetés. 

Ha még kíváncsiak vagytok egyéb dolgokra, akkor a jana.darknesstolight@windowslive.com MSN címen akár írásbelien is megismerhettek, illetve a http://www.pcguru.hu/pcguru/index.php címen, IRasalgor nicknéven érhettek el, de fent vagyok még az animeaddictson, ugyancsak irasalgor néven, de a myanimelisten is. na meg a myvipen....

Még jelentkezem majd, meg alakítgatom a design meg feltöltöm első kritikám is, de még ismerkedek az oldallal, addig is pápá;)

Szerző: irasalgor

7 komment

Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://irasalgor.blog.hu/api/trackback/id/tr152155340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katzeryn 2010.07.26. 15:09:15

Szia.:) Üdv itt. ^^ Látom te is szereted a Vámpírnaplókat :D

irasalgor · http://irasalgor.blog.hu/ 2010.07.26. 15:15:17

@Kaley: Csaj osztálytársaim kezdtek el beszélni róla, én meg gondoltam megnézem ;)...igaz az RTL-en láttam az első részt csak, de már megszereztem :D..most már majd csak meg kell nézni :)

Gondolom te már végignézted :P

Katzeryn 2010.08.07. 11:04:46

Igazából nem :D
Egyik barátnőm mesélt róla, de mondjuk eddig csak 2 részt láttam belőle teljesen, meg egy résznek a végét. :D
De kezdem vágni lassan, miről is szól :D

Katzeryn 2010.08.07. 11:08:53

Egyébként tetszik a sorozat.;)

irasalgor · http://irasalgor.blog.hu/ 2010.08.07. 11:48:19

Végülis...szerelem...vámpír...udvarlás :P
Már csak a vérfarkasok hiányoznak (A)

Mondjuk a csaj nem rossz benne :$

irasalgor · http://irasalgor.blog.hu/ 2010.08.10. 14:55:50

@Kaley: Jaja :) Bár a könyvben tán szőke és kevésbé visszafogott :D
süti beállítások módosítása